top of page

04 juni 2013 Rottevalle

Onze eerste wedstrijd dit jaar was in Rottevalle.  Een vroege wedstrijd. Om 18.00 moesten we al rijden. Dat betekent vroeg op pad.  Gelukkig zijn de meeste wedstrijden wat later op de avond.  Het was ook een speciale wedstrijd voor ons. Anneke sinds vorig jaar trotse moeder van een tweede zoon is nu niet meer beschikbaar als groom maar rijdt nu weer mee als concurrent. Maar zo ben ik niet alleen mijn groom maar ook mijn trainer coach kwijt. Janneke reed niet mee in Rottevalle, dus Jilderd kon niet met hen in de trailer. Maar gelukkig mogen we de trailer van Kobus lenen. Heel veel nieuws dus. 

Op de foto links kan je zien dat Jilderd er ook nog

wat aan moet wennen. Alleen in en vast aan een

vreemde trailer. 

 

Het tuig was helaas weer kapot. Dus met een geleend

tuig van Ruud gereden. Fijn dat het kon, maar wel

een dubbelspan tuig zoals op de foto hiernaast

te zien is. 

Als eersten waren we op de weg. Ruud hielp nog even met inspannen. Even instappen. Maar vanaf de eerste stap ging het prima. Het was een geweldige avond. Prachtig weer, een mooie omgeving, leuk publiek en een super paard. 

 

Eline had voor het eerst het nieuwe kostuum aan. Nog met een schort van de familie Hoekstra en details die afgewerkt moesten worden maar dat zag niemand.  Kortom genieten. Alleen het resultaat was wat minder.  Maar ja met ongeveer een gemiddelde van één ring per ronde kom je niet verder dan de laatste plaats. 

bottom of page