top of page

18 Augustus 2016

Na de wedstrijd van Bolsward kreeg ik vrij snel last van een nekhernia.  Sneek en Joure moest ik afzeggen en kon dus ook Eline niet rijden.  Herstel zal nog wel enige weken nemen, zodat het hele seizoen verloren leek.  Op de boerenbruiloft in Joure kwam Eline Jelle van der Weide tegen.  Een ervaren menner, een fries kostuum en hij wilde zo lang wel met haar rijden. 

Dus sjees en tuig gepoetst. Jilderd door Anneke geschoren  en ze konden mee doen. Jirnsum ligt vlak bij Poppingawier dus we spanden "thuis" in en lopend naar Jirnsum. Het was een pracht zomer avond zodat ik op de heenreis en op de terugreis nog een paar prachtige plaatjes kon schieten. (alleen jammer van de vlekken op het voorraam, maar dat zag ik thuis pas). 

Ook het ringsteken was een feest.  Gezellig publiek en heerlijk weer.  Eline stak 76 punten en een eerste prijs! En nadat de prijs was uitgereikt bleken we ook nog de eerste prijs schoonste geheel te hebben. Een dubbelslag!  Maar kijkt u zelf naar de foto's, het was ook een plaatje en de tweede keer dat Eline haar nieuwe oorijzer op had. 

Ter plaatste werd besloten dan ook maar Harlingen te gaan rijden...

bottom of page