We rijden mee op het NK in Soest

August 8, 2017

De kogel is door de kerk.  We gaan 8 september meerijden aan het NK traditioneel gerij.  De NVTG organiseert een competitie voor het NK. De besten van de competitie rijden het NK.  Dit jaar weer in Soest.  Bij elke rit is er ruimte voor wat extra rijders. Twee jaar geleden reden we mee met Siebe voor de sjees. Dit jaar hadden we eigenlijk besloten niet mee te rijden.  Een drukke periode op het werk maakt de voorbereiding lastig. Ik kan pas de vrijdagavond voor de wedstrijd om 19.30 uit Engeland vertrekken om maar wat te noemen.  Maar nu we het schoonste geheel wonnen in Leeuwarden werden we gevraagd mee te rijden  Na ampele overwegingen gaan we het toch doen. Duimen dat het lukt met de voorbereiding. 

Please reload

Uitgelichte berichten

Leuk artikel in de Soestercourant

September 7, 2018

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload