top of page

26  juni 2013 Bolsward

De tweede wedstrijd van dit seizoen was Bolsward.  Was Rottevalle een vroegertje is Bolsward een wedstrijd die altijd laat begint. Immers er zit nog een optocht voor. Maar dat was dit jaar wel lekker. We reden voor het eerst met een nieuw tuig. De avond daarvoor met behulp van Ruud en Anneke wel op maat gemaakt, maar altijd stug in het begin. In Bolsward hadden we voor het eerst onverwacht ook geen groom. Dan is wat extra tijd erg lekker. Maar het ging allemaal perfect. Al dreigde de lucht wel wat het bleef bij een paar waterspatjes.  

 

De foto's spreken denk ik voor zich. Een prachtige avond. Jilderd liep geweldig.  Het was gewoon weer een feest om er te zijn. De resultaten waren niet super, ergens onder in in het klassement. Maar ja het plezier gaat voor de punten en we zijn blij mee te kunnen doen.  

Terwijl de jury bezig was met de punten telling moesten de dames van startnummer één,twee en drie de sjees verlaten. De heakeninginne en haar gevolg zou een rondje steken.  Wij waren nummer drie dus Eline moest er uit, en de hofdame stapte in.
Wel leuk een extra ronde met een super enthousiaste hofdame die ook nog de nodig ringen er uit wist te prikken. Leuk hoor. 

Bij het afstappen van de hofdame stond  Eline voor Jilderd. Hoe braaf hij was altijd een veilig gevoel als er tijdens het op- en afstappen even iemand voor staat. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page