top of page

Jilderd wordt gekocht

Even kijken.......

Even kijken.......

Nog eens kijken

Nog eens kijken

Een laatste blik

Een laatste blik

ja hij wordt het.....

ja hij wordt het.....

Na veel paarden bekijken en proberen, kwam de uiteindelijke tweede keus bij Augustinus naar boven drijven. Marieke en Jan gingen mee naar Friesland, konden we direct een enorme grote picknicktafel voor Marieke halen en konden zij mij adviseren. 

 

Dit was hem. Eerst even in de bak naast de stal, maar daar vloog hij al snel onder de draad door weer uit. Dus dan zo maar even. Is het hem of is het hem niet. Hij is nog hengst..... nog een keertje goed kijken. Jan bekijkt hem van wat dichterbij, Marieke maakt zich op voor een paar foto's en dan voor de wagen. En na een plezierig ritje waarin Jilderd zich heel "koel" toont besluiten Jan en Marieke dat het hem wel kan wezen. Hij was wat boven budget, nog wat onderhandelen en uiteindelijk de knoop doorgehakt. Hij wordt het, Augustinus zorgt nog dat hij hengst af wordt en dan is hij voor ons.

 

Nog één foto na de aanschaf voor het thuisfront en we vertrekken. Het is mooi weer, we hebben dorst en bij de Shell bij Lemmer kopen we wat fris om de aankoop te vieren. Alles is verder dicht dus we gaan lekker op de picknick bank op de aanhanger zitten. Daar blijk ik later gespot te zijn......

 

De ingreep verloopt voorspoedig en op 29 juli 2011 is het officieel ons paard. Op het moment van schrijven van het opzetten van deze site nog geen jaar geleden. Wat hebben we al veel met hem gedaan en wat heeft hij al veel geleerd. Geweldig!

 

bottom of page