top of page

We rijden mee op het NK in Soest


De kogel is door de kerk. We gaan 8 september meerijden aan het NK traditioneel gerij. De NVTG organiseert een competitie voor het NK. De besten van de competitie rijden het NK. Dit jaar weer in Soest. Bij elke rit is er ruimte voor wat extra rijders. Twee jaar geleden reden we mee met Siebe voor de sjees. Dit jaar hadden we eigenlijk besloten niet mee te rijden. Een drukke periode op het werk maakt de voorbereiding lastig. Ik kan pas de vrijdagavond voor de wedstrijd om 19.30 uit Engeland vertrekken om maar wat te noemen. Maar nu we het schoonste geheel wonnen in Leeuwarden werden we gevraagd mee te rijden Na ampele overwegingen gaan we het toch doen. Duimen dat het lukt met de voorbereiding.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
bottom of page